Personlig træning foregår i Loaded Gym - Værkstedvej 71, 2500 Valby.
Det er gratis for dig at træne i Loaded når du træner med mig. Evt. indmeldelsesgebyr er også gratis.

Når jeg laver personlig træning, er det vigtigt for mig at du har hele pakken med. Derfor får du både træningsprogram, madplaner, coaching og vejledning i netop dine hverdagsudfordringer. Jeg går ikke ind for 'det ser da meget godt ud' mentaliteten. Jeg forventer altid at vi når dine mål, for når det er dine mål - er det mine mål.

Jeg ringer, skriver og snapper dig i tide og utide. Simpelthen fordi jeg brænder for at få resultaterne frem i dig. Jeg forventer derfor også at du følger det program vi lægger for dig, samt møder op til de aftalte bodyscanninger, opfølgninger og træninger.
Når det så er sagt, så betyder det meget for mig at din hverdag giver mening for dig. Jeg vil ikke presse uhensigtsmæssige udfordringer på dig, eller på nogen måde vejlede dig i en livsstil der ikke matcher dine forventninger.

 


DEN BEDSTE GAVE DU KAN GIVE ANDRE - ER ET SUNDERE DIG!
 

TILBUD LIGE NU!

Bodyscanning inkl. måltagning og gennemgang af tal

GRATIS


PRISER - PERSONLIG TRÆNING

Træningen er planlagt efter dine behov og målsætning, og planlægges ved første samtale hvor der også laves bodyscanning. I programmet medfølger dit eget personlige træningsprogram så du altid kan træne, de dage du ikke får personlig træning. I programmet medfølger også opfølgning, støtte og alle de bodyscanninger du har brug for.

Personlig træning.png

Ved køb af Herbalife Nutrition kosttilskud, kræves det at der købes kosttilskud op til den fulde pris, før rabatten er gældende.

*** Formiddagstræning er hverdage mellem 9 og 15 - Aftentræning er både morgen, middag, aften, weekend og helligdage.


PRISER - TRÆNINGSPROGRAM

Ved køb af Herbalife Nutrition kosttilskud, kræves det at der købes kosttilskud op til den fulde pris, før rabatten er gældende.BESTIL OG RESERVER DIN PERSONLIGE TRÆNING NU!

Bestilling er ikke bindende, men sikrer dig en plads før eventuelle andre der måtte komme dig i forkøbet. Venteliste kan forekomme.

Navn *
Navn
Alle træningsforløb starter med et gratis infomøde. Betaling foregår til info-mødet. Ved 10 og 20 timer kan betaling deles op. MobilePay og kontant modtages.
Herbalife Nutrition
Ved alle forløb er der mulighed for køb af en 3-dages prøvepakke.