SUCCESHISTORIERNE

 

RESULTATER PÅ 40 TRÆNINGER

Vægt -20,4 kg
Fedttab -15 kg
Væskebalance +4,8 %

LAURA (STADIG I GANG)

Med Kevins hjælp har jeg allerede opnået mål, jeg ikke til at starte med troede var realistiske. Jeg har fundet en glæde ved de ugentlige træninger, som pludselig ikke kun virker som en sur pligt, men som faktisk er blevet en fornøjelse, og noget jeg ser frem til hver gang.
Hver træning er udfordrende, udviklende og virkelig sjov. Jeg er blevet presset og udfordret gennem samtlige timer, og har oplevet at tabe vægt, blive stærkere og gladere.

Kevin er en mand i evigt godt humør, som virkelig brænder for at hjælpe og støtte andre, og det smitter af - så en livsstilændring og et vægttab ikke har virket så uoverskueligt. Jeg ser frem til at se, hvad vi kan gøre på 20 timer mere.


RESULTATER PÅ 9 MÅNEDERS TRÆNING   Vægt: -13 kg

RESULTATER PÅ 9 MÅNEDERS TRÆNING

Vægt: -13 kg

CARSTEN (STADIG I GANG)

De første 9 mdr’s træning hos Kevin er gået over al forventning. Jeg har tabt mig over 13 kg samtidig med, at muskelmassen er taget til. Jeg er spændt på at se udviklingen de kommende 9 mdr. Jeg lever sundt i hverdagene og ‘normalt’ i weekenden så det ikke bliver for surt. Jeg sover bedre end nogensinde. Min kondi har ikke været hvor den er i maaange år, Mit velvære er røget et step op, samt energiniveauet er steget.

Så alt i alt en succes oplevelse for mig!
Jeg vil give Kevin de bedste anbefalinger...
At han er hård og ubarmhjertig til træningen gør, at jeg får blod på tanden til endnu bedre resultater!

Tak indtil videre!!!


RESULTATER PÅ 20 TRÆNINGER

Vægt -8,1 kg
Muskelmasse +0,6 kg
Fedttab -8,7 kg

SimonE

Jeg har så længe jeg kan huske, altid været større end gennemsnittet. Jeg har altid set træning som en sur pligt, og som noget der bare skulle overstås. Så det jeg ønskede, udover et vægttab, var at finde glæden ved træning og livet igen. 

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at Kevin er benhård og ærlig, men han har også et stort hjerte. Han tror virkelig på sine klienter, men han forventer også, at du gør en indsats. Hos Kevin er du ikke bare en blandt mange. Han tilrettelægger træningen efter hvad der fungerer for dig, som person, og ud fra de erfaringer han har som uddannet personlig træner og professionel fodboldspiller. 

At tage kontakt til Kevin, er det bedste jeg har gjort for mig selv, og Kevin har en stor andel i at jeg har fået min livsglæde tilbage. Forløbet med Kevin er starten på min vej mod en sundere livsstil.


RESULTATER PÅ 20 TRÆNINGER   Vægt -13 kg

RESULTATER PÅ 20 TRÆNINGER

Vægt -13 kg

Mette

Inden jeg startede hos Kevin var jeg faktisk meget skeptisk omkring det og skulle have en mandlig træner. Men alle mine skeptiske tanker er blevet skudt fuldstændig ned efter jeg er startet hos Kevin. Han er så dygtig og jeg føler mig virkelig tryg i "hans hænder". Jeg går altid derfra med glæde og overskud, selvom jeg har været i møg humør inden. Jeg har rykket mig så meget både fysisk og psykisk i det her forløb og jeg glæder mig virkelig til at se hvor jeg ender henne resultatmæssigt.

En anden ting der er med Kevin, er at han virkelig tror på dig - han tror nærmest mere på mig end jeg selv gør.

Du har hans opbakning og støtte hele tiden og du kan virkelig mærke hans iver for at hjælpe!


RESULTATER PÅ 5 TRÆNINGER

Muskelmasse samlet +2,4 kg
Bodyage -1 år
Fedtprocent -0,5 %

STINE

Da styrketræning var en hidtil nærmest ukendt verden for mig, må man sige jeg var en del på udebane.
Mit ønske var at mærke hvordan styrketræning kunne bidrage til en sundere og stærkere krop både fysisk og mentalt.
Kevin formådede fra start at møde mig med udgangspunkt i mine ønsker og behov, og forsikrede mig om, at der var håb for en urutineret men motiveret person som mig. Tak for det!!

Jeg oplevede at Kevin havde tilrettelagt træningen med fokus på mine mål og udfordrede mig undervejs, så jeg var nødt til at hænge i. Jeg mærkede relativt hurtigt den gode følelse efter træningen. Det var hårdt men godt, og gradvist blev jeg stærkere, hvilket altsammen øgede motivationen til at fortsætte. Jeg er kun lige begyndt min "rejse" mod en stærkere og sundere krop, men med hjælp fra en personlig træner som Kevin, har jeg et godt og solidt fundament at arbejde videre fra.


DSC_0447 kopi.jpg